Samen voor Goud

Samen voor Goud - Zorg als Topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseerden KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni in Hoorn samen hét event voor innovatie en verbetering voor medewerkers van zorgorganisaties in Noord-Holland en omstreken.

We kijken terug op een fantastisch evenement met meer dan 60 deelnemers van zo’n 25 verschillende regionale instanties en organisaties. Door de lessen van topsporters, nieuwe inzichten over innovatie in de zorgsector en praktijkverhalen uit de zorg, waren deelnemers echt geïnspireerd om voor goud te gaan.

In de workshops gingen we met knelpunten in de zorg aan de slag, waarbij we tot acties kwamen die direct uitgevoerd konden worden. Het samen voor goud gaan ging ook door tijdens de borrel, waar de eerste samenwerkingen tussen zorgorganisaties al zijn gestart. Zo laten we samen de zorg werken!

Een speciale dank gaat uit naar: onze sprekers Patrick van der Schaaf en Joyce Sombroek voor hun gouden lessen, en naar Jack BakkerMarc Verhoeven en Indya Duivenbode voor hun inzichten tijdens de paneldiscussie. Ook dank aan Van der Valk Hotel Hoorn en onze eventpartner VANDERLAAN voor hun bijdrage aan het succes van deze geweldige dag!

→ Bekijk hier meer foto's van deze inspirerende dag!

LVH02633

LVH02525

LVH02540

LVH02588

LVH02609

LVH02608

LVH02614

LVH02621

 

"De zorgconsultant van KINASE bleek zeer goed in staat de vertaalslag te maken van individuele praktische bezwaren naar een gecategoriseerde en geprioriteerde aanpak"
Voorbeelden van opdrachten
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op