Over ons

Over ons

Er is steeds meer zorgvraag dan zorgaanbod. Als er niets verandert, is goede zorg binnen 10 jaar niet meer voor iedereen toegankelijk. Gelukkig verschijnen er ook steeds meer digitale innovaties op de markt om de zorg anders in te richten. Met meer tijd voor zorg en minder randzaken. Met slimmere tools en meer aandacht voor de patiënt. Bij Young KINASE zorgen we ervoor dat al die digitale innovaties zo snel mogelijk door de gebruikers worden omarmd.

Onze missie

De zorg toekomstbestendig maken, door digitale innovaties te helpen landen in de zorg. 

Van nieuwe ECD’s en EPD’s tot eHealth: stuk voor stuk kunnen ze zorgverleners meer tijd voor zorg geven. Toch is dit niet altijd het geval, omdat er nog niet goed genoeg gebruik gemaakt wordt van alle mogelijkheden. Een nieuwe digitale toepassing werkt dan ook alleen als het door iedereen die ermee te maken krijgt vanaf de start optimaal wordt gebruikt. Van de zorgverlener, tot de patiënt, tot IT-beheer.

Implementatie mag nooit in de weg staan van zorg

Implementatie vraagt meer van een organisatie dan we soms verwachten. Vanaf het moment dat een zorginstelling kiest voor een nieuwe digitale zorgtoepassing, ontstaat er extra werk. Deze praktische, operationele werkzaamheden zijn noodzakelijk om een applicatie te laten landen in de praktijk. Wij geloven dat dit extra werk niet op het bord van zorgmedewerkers, functioneel beheerders en programmamanagers terecht mag komen.

Daarom nemen wij dit werk uit handen. We springen in vóór, tijdens en na de implementatie van een nieuw EPD, ECD of eHealth toepassing. En nemen het werk en de zorgen die ontstaan in een zorgorganisatie tijdens de digitale transitie uit handen.

Ons team

Met ons team in Bussum en een poule van 450+ medewerkers laten we digitale innovaties landen in de zorg. Onze poule bestaat uit jonge, enthousiaste aanpakkers met een medische achtergrond. Ze zijn student van een medische studie, coassistent of jonge arts en hebben verstand van nieuwe digitale systemen. Hun dubbelprofiel stelt ze in staat zorgverleners, functioneel beheerders, patiënten en programmamanagers optimaal te ondersteunen in een vaak onrustige fase.

Ons ontstaan

Young KINASE is in 2020 ontstaan vanuit ons zusterbedrijf KINASE Consulting. Tijdens verschillende consultancy projecten merkten ze dat er een moment van piekbelasting ontstaat als een zorginstelling met een nieuwe digitale toepassing gaat werken. Om zo’n innovatie te laten landen zijn vóór, tijdens en na de livegang extra handen, oren en hulp voor uitvoerende taken nodig. Geen werk voor consultants, maar voor flexibele aanpakkers met kennis van zorg. Daarom startten we in 2020 Young KINASE; een bedrijf dat zich specialiseert op het bieden van implementatie ondersteuning in de zorg, met een poule van medische studenten, coassistenten en jonge artsen.

Ons kantoor

23b8a7a5 16ee 4a26 9f0a 32b93c986d28

In dit mooie oude pand in Bussum werken we samen met onze collega’s van KINASE Consulting en Het Scribe Collectief. Vanaf station Naarden-Bussum ben je binnen 3 minuten bij ons, dus kom eens langs. 

Onze contactgegevens

Algemeen

Adresgegevens:
Albrechtlaan 9
1404 AH, Bussum

Contactgegevens:
info@youngkinase.nl
035 - 203 11 54

Ons team

Lieke van Dongen KIN WEB Team BG
Lieke | algemeen manager
Lieke@kinase.nl | 06-18415713


Sanneke KIN WEB Team BG
Sanneke | operationeel manager
Sanneke@kinase.nl | 06-43453156


Diederik KIN WEB Team BG3
Diederik | sales & marketing manager 
Diederik@kinase.nl | 06-14295809 


Sara van den Bosch KIN WEB Team BG
Sarah | operationeel manager
Sarah@kinase.nl | 06-50437107


KIN WebsiteTeam Ruben
Ruben | directeur
Ruben@kinase.nl | 06-41249703


KIN 18 WEB Team WesselFuijkschot
Wessel | directeur
Wessel@kinase.nl | 06-40102292


KIN WebsiteTeam Lidy
Lidy | directeur
Lidy@kinase.nl | 06-18415708