Verhalen uit de praktijk

Verhalen uit de praktijk

Inmiddels hebben we al veel zorginstellingen, zorgverleners, patiënten en projectteams ondersteund tijdens de transitie naar een nieuwe digitale innovatie. Met onze ervaring en expertise zorgen we steeds voor rust, draagvlak en vertrouwen. Hier lees je wat onze opdrachtgevers en YK'ers over ons vertellen.

Deze zorginstellingen ondersteunden we al bij implementaties en migraties 

Schermafbeelding 2023 08 03 om 10.47.55

Verhalen uit de praktijk
Josey
Josey Kock is manager van de zorgadministratie van GGZ Rivierduinen. Ruim en jaar geleden stapte de GGZ in Nederland over op een nieuwe manier van facturen én werd er tegelijkertijd binnen Rivierduinen een nieuw ECD uitgerold. Young KINASE ondersteunde GGZ Rivierduinen in deze spannende periode.
Verhalen uit de praktijk
Simon
Technische geneeskundestudent Simon geeft eerst nog even een slinger aan zijn afstuderen en vliegt daarna naar het zonnige Zuid-Amerika. Ondanks dat hij zichzelf na zijn reis eerder in de onderzoekswereld ziet werken, heeft hij veel gehad aan het werken bij Young KINASE. Hij deelt zijn ervaring graag met jou.
Verhalen uit de praktijk
Ylva
Ylva zit in het eindstadium van haar studie Klinische Technologie aan de TU Delft. Omdat ze de technische kant van geneeskunde erg interessant vindt, heeft ze de opdrachten van Young Kinase met veel plezier gedaan. Ze deelt graag haar ervaring met jou.
Koffie?
Benieuwd wat Young KINASE voor jouw project kan betekenen? Bel of mail Diederik, hij vertelt je er alles over tijdens een kop koffie. Dan horen we meteen graag meer over jouw project.

Telefoonnummer: 06-14295809
Mailadres: diederik@kinase.nl
Meer contactgegevens