Josey

Josey

Josey Kock is manager van de zorgadministratie van GGZ Rivierduinen. Ruim en jaar geleden stapte de GGZ in Nederland over op een nieuwe manier van facturen én werd er tegelijkertijd binnen Rivierduinen een nieuw ECD uitgerold. Young KINASE ondersteunde GGZ Rivierduinen in deze spannende periode.

Een grote uitdaging op administratief én digitaal vlak

“De twee transities tegelijk zorgden voor onrust bij behandelaren en al snel ook voor administratieve werkachterstand. De nieuwe manier van factureren was nog onduidelijk en alleen gebaseerd op richtlijnen, terwijl de nieuwe vereisten nog niet goed ingericht waren in het nieuwe ECD. De zorgadministratie had minder toegang in de nieuwe systemen en kon daardoor minder goed te hulp schieten. Ondertussen tikte de klok om alle facturaties op tijd af te ronden gewoon door. Om de oplopende stapel herstelwerk aan te pakken, hadden we snel extra handjes nodig.”

Een registratieteam vol snelle aanpakkers

“Met een tijdelijk registratieteam gingen we de achterstand te lijf. Young KINASE hielp ons aan jonge aanpakkers die snel konden signaleren, meedenken over betere processen en waar nodig ook administratie invulden voor de behandelaren. Dat bracht overzicht. Dit was de perfecte middenweg tussen de hulpvraag van de behandelaren en de mogelijkheden vanuit de organisatie. De zorgachtergrond van de Young KINASE medewerkers zorgde voor herkenning en vertrouwen. Behandelaren konden hun vragen kwijt en voelden zich echt gehoord en geholpen.”

Op eigen kracht verder

“Uiteraard zijn we er nog lang niet, maar er zijn belangrijke stappen in de juiste richting gezet. We zijn zelfs zo ver gekomen dat we het op eigen kracht gaan proberen. Ik raad elke zorginstelling die snel wil implementeren, een opdracht snel wil oppakken, of herstelwerkzaamheden wil wegwerken aan om eens met Young KINASE te gaan praten.”

 

Koffie?
Benieuwd wat Young KINASE voor jouw project kan betekenen? Bel of mail Diederik, hij vertelt je er alles over tijdens een kop koffie. Dan horen we meteen graag meer over jouw project.

Telefoonnummer: 06-14295809
Mailadres: diederik@kinase.nl
Meer contactgegevens