Werken bij Young KINASE

Werken bij Young KINASE

Bij Young KINASE zijn we altijd op zoek naar slimme, sociale aanpakkers die samen met ons willen werken aan toekomstbestendige zorg. Doe jij een medische studie, of ben je net afgestudeerd? Wil je meer weten over de achterkant van de zorg? Dan zoeken wij jou.

Waarom werken bij Young KINASE?

Met een team van collega’s zoals jij ga je aan de slag in verschillende zorginstellingen om de zorgverleners, patiënten en het projectteam te ondersteunen bij het starten met werken met een nieuw digitaal systeem. Met jouw enthousiasme, ervaring in de zorg en kennis van digitale systemen zorg je voor rust, draagvlak en vertrouwen op de vloer. En neem je werk uit handen zodat de patiëntenzorg alle aandacht krijgt die het nodig heeft. Zo help je niet alleen de zorg toekomstbestendig te maken, je leert ook met een bredere blik naar zorg kijken.

Hoe werken wij?

Werken bij Young KINASE is altijd op flexibele basis: je reageert alleen op opdrachten die jou uitkomen en geeft daarbij je beschikbaarheid voor die periode door. Je hoeft dus alleen te werken wanneer jij dat wil. Ideaal als je coschappen of stage loopt. Een nieuwe opdracht wordt altijd eerst in onze Young KINASE poule uitgezet voordat de vacature online komt. Vanuit de poule krijg jij dus als eerste de kans om een opdracht aan te nemen. Sanneke, onze operationeel manager, regelt de administratie zodat je makkelijk en snel aan de slag kan.

Doe jij mee?

Sanneke KIN WEB Team BG

Meld je dan aan voor onze poule. Sanneke plant een kennismakingsgesprek met je om te kijken of jij en Young KINASE bij elkaar passen. Lever van tevoren je CV en een korte motivatie aan. Als het gesprek goed verloopt, word je toegevoegd aan de poule.

Mailadres: sanneke@kinase.nl
Telefoonnummer: 06-43453156

Openstaande opdrachten

Op dit moment staan de onderstaande opdrachten open binnen Young KINASE. Meer informatie over vacatures en opdrachten vind je op onze Instagram (@young_kinase). Zie je hier iets tussen staan dat jou aanspreekt en waarvoor jij je wil inzetten? Meld je dan aan.

Servicedesk poli - BovenIJ ziekenhuis Amsterdam
September t/m december 2023

Krijg jij energie van samenwerken met polimedewerkers en projectmanagers? Vind jij het leuk om patiënten telefonisch te helpen bij hun vragen? Ga jij aan op het meedenken over optimalisatie uitdagingen? Lees dan verder!
Structured Reporting Project afdeling Pathologie - Máxima Centrum Utrecht
September t/m december 2023

Wil jij je inzetten voor het grootste kinder oncologisch centrum van Nederland? Ben jij communicatief en organisatorisch sterk? Kan jij goed zelfstandig, nauwkeurig, en verantwoordelijk werken? Dan is dit het project voor jou!
Koffie?
Benieuwd wat Young KINASE voor jouw project kan betekenen? Bel of mail Lieke, zij vertelt je er alles over tijdens een kop koffie. Dan horen we meteen graag meer over jouw project.

Telefoonnummer: 06-18415713
Mailadres: lieke@kinase.nl
Meer contactgegevens