GoLive Projectmanager - Young KINASE

GoLive Projectmanager - Young KINASE

Per direct t/m half juli 2024

Het Young KINASE-team zoekt per direct versterking in de vorm van een GoLive Projectmanager. Ben jij energiek, een probleemoplosser en communicatief vaardig? Wil jij van A-tot-Z bij alles betrokken zijn als het gaat om GoLives? Meld je snel aan voor deze vacature!

Wat ga je doen?

Als GoLive Projectmanager voor Young KINASE ben je onder begeleiding van de projectleider vanuit het YK-team (Diederik) verantwoordelijk voor alle stappen in de voorbereiding, uitvoering en afronding van de komende GoLive opdrachten die we met YK gaan doen! Dit houdt onder andere in dat je nauw met het vaste YK-team samenwerkt, maar ook in contact zal zijn met de livegang organisatie in de zorginstellingen. Jij houdt de touwtjes in handen! 

Wie zoeken wij?

Je bent communicatief sterk, sociaal en enthousiast. Ook ben je georganiseerd, flexibel en kan je je goed aanpassen aan de situatie. Je krijgt er energie van om problemen op te lossen, en weet echt van aanpakken. 


Wie?
 Enthousiaste student/recent afgestudeerde die zich bezig wil houden met alle zaken rondom een GoLive. Eerdere GoLive deelname/ervaring is een pré
Waar?
 Young KINASE kantoor in Bussum, thuiswerken mogelijk
Wanneer? Per direct t/m half juli 2024
Aantal uur?
 6-40 uur/week
Reiskosten? Gemaakte reiskosten worden vergoed 


Mocht je nou niet de hele periode kunnen, stuur ook even een berichtje! Dan kijken we samen wat er mogelijk is

Meld je snel aan!

Ben jij de persoon die we zoeken voor deze opdracht? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier!

Solliciteren

X
X