Ons team

Ons team

In het huidige zorglandschap is behoefte aan professionals die in staat zijn zorgvraagstukken vanuit een medische achtergrond te benaderen.

Guusje Jans

MSc, Zorgconsultant

Studeerde Technische Geneeskunde en zet zich als zorgconsultant met veel plezier in om zorgprocessen te optimaliseren en hiermee de patiëntenzorg te ondersteunen.

Lidy Kuster

MSc, Partner

Is opgeleid tot technisch geneeskundige. Ze gebruikt haar expertise van abstracte zaken (medische beeldvorming, ICT en wet- en regelgeving) om de zorg voor patiënten beter te maken.

Suzanne Stouten

MSc, Zorgconsultant

Studeerde Technische Geneeskunde. Vol enthousiasme zet ze haar creativiteit en vooruitstrevende blik in om de zorg werkbaar te maken.

Max Ligtenberg

MSc, Zorgconsultant

Studeerde Technische Geneeskunde met passie voor zorg. Daarmee richt hij zich nu op de optimale inzet van mens en techniek voor betere patiëntenzorg.

Edwi Albering

Senior zorgconsultant

Zet haar brede ervaring in zorgorganisaties en consultancy nu in om te begeleiden bij strategische vraagstukken en organisatieontwikkeling.

Laura Miessen

MSc, Zorgconsultant

Met haar achtergrond in Technische Geneeskunde zet ze zich in om de zorg nog beter te begrijpen, om mensen te verbinden en om met bestaande en nieuwe oplossingen de zorg te laten werken.

Anne-Lynn Paalvast

MSc, Zorgconsultant

Richt zich na haar studie Technische Geneeskunde op het onbenutte potentieel van innovaties. Ze verbindt hierbij alle relevante partijen om gezamenlijk de patiëntenzorg te verbeteren.

Erik Golbach

MSc, Zorgconsultant

Gebruikt zijn achtergrond als Technisch Geneeskundige om het zorgproces beter te laten werken en hiermee de patiënt te helpen.

Wessel Fuijkschot

MD, PhD, Mede-oprichter en algemeen directeur

Na zijn promotie-onderzoek gestart als internist in opleiding. Hij is geboeid door organisatie van zorg.

Ruby Egging

MSc, Zorgconsultant

Staat na haar studie Technische Geneeskunde vol enthousiasme klaar om de patiëntenzorg te verbeteren. Met haar analytische en communicatieve vaardigheden laat ze innovaties landen in de zorg.

Tirza Wouters

Msc, Zorgconsultant

Afgestudeerd als basisarts. Ze gebruikt haar klinische ervaring om zorgprofessionals knelpunten te laten inzien en zo de patiëntenzorg te optimaliseren.

Sarah van den Bos

Operationeel Manager

Met jaren lange ervaring in het bedrijfsleven assisteert zij nu met zorg het management van KINASE.

David Kok

Senior zorgconsultant

Met achtergrond in consulting en met zowel corporate -als zorgervaring, draagt hij bij aan verbetering op vlak van mens, systeem en proces.

Ruben Buitenhuis

MSc, Operationeel directeur

Heeft na zijn master Health Economics gewerkt voor een groot adviesbureau als zorgconsultant. Hij heeft een sterke band met de zorg en vormt een “linking pin” tussen consultants en medici.

Meike van Sleuwen

MSc, Zorgconsultant

Consultant met passie voor de zorg. Gebruikt haar achtergrond als Technisch Geneeskundige om innovaties te laten werken in de praktijk en zo de zorg voor patiënten te verbeteren.

Laad meer

Tijdelijk project doen?

Voelt de stap naar full-time consultancy wat groot, omdat je nog studeert of omdat je misschien ook nog wel wil dokteren? We zijn voortdurend op zoek naar bevlogen mensen voor kortdurende, vaak parttime opdrachten. Misschien is Young KINASE wel iets voor jou?

Meer over Young KINASE