HiX Helpdesk - Diakonessenhuis Utrecht

HiX Helpdesk - Diakonessenhuis Utrecht

December 2023 t/m mei 2024 - GEVULD

Heb jij ervaring met Hix? Heb je interesse in de ondersteunende kant van de zorg? Vind jij het leuk om meer te leren over functioneel beheer en tegelijkertijd kleine taken aan te pakken? Lees dan verder!

Functioneel beheer in het Diakonessenhuis zet zich in om de IT en systemen in het ziekenhuis goed te laten lopen. Onderdeel hiervan is het bemannen van de “HiX helpdesk”, waar zorgverleners terecht kunnen met vragen of problemen in het EPD. Zij zoeken nu een YK’er die wil helpen om deze helpdesk te bemannen, en tegelijkertijd van aanpakken weet om administratieve taken op zich te nemen.

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag bij functioneel beheer binnen het Diakonessenhuis. Je bemant de HiX helpdesk en pakt tussendoor andere kleine taken op. Je zorgt zo dat de eigen medewerkers meer ruimte krijgen om alles goed op orde te brengen.

Wie zoeken we?

We zoeken nog 1 gemotiveerde student of afgestudeerde met een zorg gerelateerde studie die ervaring heeft met HiX. Je ben geïnteresseerd in deze kant van de zorg en je wil je graag inzetten om dit ziekenhuis te ondersteunen!

Waar? Diakonessenhuis Utrecht
Wanneer? Per direct
Beschikbaarheid? Per direct tot eind maart 2024, mogelijk verlenging tot eind mei 2024.
Uren? Dagelijks van 08:00 tot 16:30 uur, maandag t/m vrijdag
Reiskosten? Gemaakte reiskosten worden vergoed.
Voorbereiding? Je wordt ingewerkt door het Diakonessenhuis.

Meld je snel aan!

Ben jij de persoon die we zoeken voor deze opdracht? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier!

Solliciteren

X
X