Hoe groei je als consultant binnen KINASE?

Hoe groei je als consultant bij KINASE?

Erik zit in zijn 4e jaar bij KINASE, tijd dus om terug te blikken.

21 maart 2024

Wat is de rode draad door jouw KINASE carrière?
“Dat is verbeteren en ontwikkelen; zowel binnen zorgorganisaties waar we mogen helpen, bij KINASE en voor mij persoonlijk. Ik haal veel energie uit het samen leren met collega’s en het delen van de lessen die ik geleerd heb ik mijn werk. Sinds mijn eerste halfjaar werk ik mee in een bedrijfsteam dat zich bezighoudt met de professionalisering van ons eigen onderwijs. We begonnen met ontwikkeling binnen kantoor door bekenden en oud-collega’s uit te nodigen als sprekers, en inmiddels nodigen we experts in het veld uit of benutten we onze eigen expertise. Op sommige onderdelen zijn we inmiddels zelf experts in het veld!”

Hoe heb jij de zorg laten werken?
“In mijn opdrachten heb ik voor veel verschillende ziekenhuizen, huisartsen en patiëntorganisaties gewerkt. Eerst was ik onderdeel van een team, nu ben ik vaak in de lead. Overal is verandering de kern, en ik ben de brug die de verandering naar de zorgverlener brengt. Iedereen heeft daarin zijn eigen stijl; ik heb geleerd dat een aanpak die heel goed werkt bij de ene groep, bij een andere groep volledig de plank kan misslaan. Ik voel de verschillen beter aan, waardoor ik verschillende groepen beter kan ondersteunen.”

Benieuwd naar hoe we dit in ons werk gebruiken?
Lees dan de rest van het interview hier.

Meer weten over veranderingen laten slagen? Erik vertelt je er graag over.

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer