Scannen op poliklinieken in het Zuyderland ziekenhuis

Standaardisering van processen op poliklinieken in het Zuyderland ziekenhuis

Er gaat niets boven... Zuid-Limburg!

16 januari 2024

Als consultant ben je soms wat verder van huis aan het werk. Zo ook in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen en Sittard, waar we recent gestart zijn met scannen op verschillende poliklinieken om de werkprocessen in kaart brengen. We kijken mee op de zorgvloer als ‘vlieg op de muur’ en krijgen zo boven tafel waar zorgverleners nou écht tegenaanlopen.

In 2025 gaat het Zuyderland vanuit haar huidige EPD over naar HiX 6.3, en wil voor die tijd slimme voorbereidingen treffen door het standaardiseren van poliklinische processen. Zo zijn ze goed voorbereid op de inrichting van het nieuwe EPD.

Met haar achtergrond als Technisch Geneeskundige snapt Anne-Lynn de context van de zorgpraktijk en hoe technologie dit kan ondersteunen. Zij rondt nu het scannen af en zal samen met Edwi het Zuyderland inzicht geven in de verbetermogelijkheden.

En dat verre reizen? Daar krijg je veel energie voor terug als je kunt helpen de zorg echt te laten werken. Én van de heerlijke Limburgse lekkernijen en gastvrijheid natuurlijk.

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer