Werken bij Young KINASE

Sluit je aan bij Young KINASE

Bij Young KINASE zijn we altijd op zoek naar versterking! Studeer jij geneeskunde, of ben je net afgestudeerd? Wil je meer weten over de achterkant van de zorg? En ben je niet bang om daarin je grenzen te verleggen? Dan zoeken wij jou.

Dit is hoe wij werken

Onze opdrachten zijn heel flexibel. Dat betekent dat wij soms al langere tijd van tevoren weten dat we mensen nodig hebben, maar regelmatig gebeurt dat ook heel ad hoc. In overleg met de opdrachtgever kijken we nauwgezet naar de moeilijkheidsgraad van de opdracht. Die moeilijkheidsgraad en de locatie van de opdracht bepalen welke mensen we nodig hebben. Onze voorkeur gaat daarin altijd uit naar (technische) geneeskundestudenten en basisartsen waar we eerder mee gewerkt hebben. 

Doe jij mee?

We zoeken altijd naar extra versterking. Zeker als je gemotiveerd bent om verder te kijken dan wat je binnen de geneeskundeopleiding geleerd hebt. Wij maken graag kennis met je en vertellen je wat de mogelijkheden zijn. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Of toch bij KINASE consultancy?

Wanneer je daadwerkelijk een vervolg in de zorgconsultancy ambieert en je al werkervaring hebt opgedaan als arts of technisch geneeskundige, is KINASE consultancy misschien toch meer wat voor jou. 

Bekijk KINASE consultancy

Solliciteren

X
X