Medisch Secretariaat - Amsta Amsterdam

Medisch Secretariaat - Amsta Amsterdam

Oktober 2023 t/m januari 2024 - GEVULD

Wil jij een kijkje achter de schermen van een grote zorginstelling in Amsterdam? Ben jij administratief sterk en wil je dit inzetten om de zorg te ondersteunen? Lees dan verder!

Amsta (www.amsta.nl) is een zorginstelling in Amsterdam. Ze bieden woning en zorg aan ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. Zij zijn per direct op zoek naar een YK’er die hen de komende tijd kan ondersteunen, zodat de zorg daar door kan draaien.

Wat ga je doen?

De uit te voeren werkzaamheden zijn administratief secretariële werkzaamheden op het medisch secretariaat. Denk hierbij aan het telefonisch vragen beantwoorden, eerste contact met familie van cliënten, het doorzetten van aanvragen, juist verweken van informatie in het elektronisch cliënten dossier (ECD) Pluriform en planningen maken.

De werkzaamheden zullen allereerst op locatie Dr. Sarphatihuis (Amsterdam Centrum) plaatsvinden, daarna op de locatie Jan Bonga (Nieuw West).

Wie zoeken we?

We zoeken een topper die per direct kan starten en tot eind november, idealiter eind december beschikbaar is. Een medische achtergrond is een pre. Beschikbaarheid van 3 dagen, vrijdag is een vereiste, de andere dagen zijn op afspraak in te delen.

Waar? Amsta Amsterdam. Eerst locatie Dr. Sarphatihuis, daarna locatie Jan Bonga. 
Wanneer? Per direct
Beschikbaarheid? Minstens 3 dagen/week, vrijdag vereist. Reguliere werktijden. 
Duur?
 2 à 3 maanden
Reiskosten? Gemaakte reiskosten worden vergoed
Voorbereiding? Je wordt ingewerkt door Amsta

Meld je snel aan!

Ben jij de persoon die we zoeken voor deze opdracht? Solliciteer dan nu via onderstaand formulier!

Solliciteren

X
X