Wat doen we bij Young KINASE?

Wat doen we bij Young KINASE?

Kleine zusjes worden groot! Young KINASE bestaat 3 jaar! Maar wat doet ze eigenlijk?

22 augustus 2023

We moeten steeds meer zorg leveren met minder mensen. Digitale innovaties kunnen verlichting bieden, maar in de praktijk worden de mogelijkheden vaak niet optimaal benut.

Het enkel beschikbaar stellen van digitale toepassingen is niet genoeg. Er komt veel werk bij kijken, van data-overdracht tot het trainen van zorgverleners en patiënten. Wij zijn ervan overtuigd dat dit niet de taak moet zijn van overbelaste zorgverleners, maar van jonge, enthousiaste mensen met een medische studierichting. Zij vormen de ideale brug tussen zorgverlener, patiënt en techniek. Dat doen we in het ziekenhuis, ggz- en vvt-instellingen.

Young KINASE biedt flexibele ondersteuning tijdens de piekbelasting in de cruciale livegang van digitale innovaties. Onze slimme en gedreven YK-ers, met ervaring in de zorg en digitale vaardigheden, zorgen voor executiekracht en een vlotte implementatie.

Young KINASE en KINASE Consultancy zullen nog steeds samen optrekken en elkaar versterken daar waar het nodig is. Zo willen we samen met onze opdrachtgevers problemen in de zorg aanpakken door de kracht van digitale innovatie volledig te benutten!

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer