YK: dé GoLive specialist

YK: dé GoLive specialist

Young KINASE is al 3 jaar dé specialist op het gebied van ‘GoLives’! Afgelopen jaar hebben we meer dan 35.000 zorgverleners bijgestaan en daarmee een veelvoud van patiënten. Tijdens maar liefst 12 succesvolle GoLives van uiteenlopende systemen.

29 augustus 2023

Een ‘GoLive’ is een spannende periode voor de zorgverleners, omdat men overstapt naar een nieuw systeem of toepassing. YKers bieden eerste hulp bij gebruikersvragen en treden op als filter tussen zorgverlener en functioneel beheer.

We zetten data over, informeren zorgverleners en het allerbelangrijkst: we nemen de druk weg bij artsen, verpleegkundigen en doktersassistenten. Dat doen we in ziekenhuizen, in de GGZ- en in VVT-instellingen.

Een voorbeeld hiervan was onze bijdrage aan de soepele overgang van de Gelre ziekenhuizen naar HiX 6.3 Standaard Content. YKers begrijpen als geen ander hoe spannend het kan zijn als je van de een op de andere dag met een nieuw systeem moet werken, terwijl de patiëntenzorg gewoon doorgaat. Onze YKers leverden floorsupport op de verpleegafdelingen en poliklinieken en assistentie bij de servicedesk in de periode na livegang. Ze fungeerden als de brug tussen de zorgvloer en functioneel beheer, waarbij ze zorgden voor vlotte communicatie en probleemoplossing.

Nieuwsgierig naar wat onze YKers voor jouw organisatie kunnen betekenen vóór, tijdens of na livegang? Lees het op onze website!

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Zo maken we IZA waar: de menukaart

Waarom we opleiding voor IZA-transformatie
à la carte moeten aanbieden

Lees meer
Zo maken we IZA waar: samenwerken in de zorg

Als je wil samenwerken in de zorg, moet je de ballen hebben om toe te geven dat een ander iets...

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer