Gezocht: manager Young KINASE

Gezocht: manager
Young KINASE

KINASE heeft een grote ambitie: de zorg laten werken. Ben jij een operationele duizendpoot met gevoel voor mensen? Heb jij een medische achtergrond of affiniteit met de medische wereld en beschik je over gevoel voor bedrijfsontwikkeling? Houd je van vrijheid in jouw werk en wil je met een jong en ambitieus team werken? Dan nodigen we je uit om aan onze missie bij te dragen.

03 november 2020

Organisatie

KINASE is een consultancybedrijf opgezet door en voor zorgverleners. Onze consultants zijn door hun medische achtergrond goed in staat ziekenhuizen te adviseren en zorgverleners te trainen. Door het unieke dubbelprofiel, dichten zij het gat tussen het management/IT en de zorgverlener. Ons bedrijf bestaat uit twee onderdelen die nauw met elkaar samen werken.

Bij KINASE consultancy (KC) werken vaste fulltime consultants. Zij hebben de switch gemaakt van zorg aan bed naar zorgconsultancy, vanuit de overtuiging dat ze in die rol de meeste waarde toevoegen. Ze zijn al wat verder in hun carrière, hebben ervaring met projectmatig werken en kunnen opdrachtgevers de juiste inhoud brengen.

Bij Young KINASE (YK) werken mensen op flexibele basis voor een bepaalde periode. Bijvoorbeeld tijdens hun coschappen of voor ze starten met een A(N)IOS functie. Zij hebben de drang om buiten de gebaande paden te treden. Zij willen hun energie op een flexibele manier inzetten terwijl ze leren hoe de zorg werkt. Die lessen nemen ze mee in hun verdere carrière. Voor deze club jonge en ambitieuze medici zijn wij nu op zoek naar een manager.

Wat ga je doen?

Als manager van Young KINASE ben je letterlijk het gezicht van dit bedrijfsonderdeel en trek je de kar. Je bent veel aan het bellen, mailen, regelen en nadenken. De volgende rollen pak jij op:

 • Je bent het boegbeeld van YK onder studenten en basisartsen, daarbij heb je contact met verenigingen, ben je actief op de socials en geef je een enkele keer onderwijs;
 • Je hebt een rol in de aanwas van nieuwe projecten, daarmee ondersteun je bij salestrajecten van KC en leid je eigen salestrajecten voor YK, waarbij je projectvoorstellen uitwerkt;
 • Je zorgt dat de opdrachten die we mogen gaan uitvoeren, de juiste medewerkers krijgen, daarbij zoek je actief kandidaten en maak je afspraken over uren en tarieven;
 • Je geeft leiding aan de mensen op de YK opdrachten door ze inhoudelijk op te starten en de verantwoordelijkheid te dragen voor de verschillende teams die actief zijn;
 • Je stuurt het administratieve gedeelte van YK, waarbij je zorgt dat je zelf niet te veel in de uitvoer zit;
 • Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van YK, daarbij denk je samen met de partners van het bedrijf na over de branding, tooling, onderwijs, community, feestjes van YK en de rest van het bedrijf.

Aanbod

Als onderdeel van het kantoorteam van KINASE wordt jou de mogelijkheid geboden om te werken in een dynamische omgeving waarin je veel vrijheid hebt. We hebben een prachtige kantoorvilla in Bussum, pal naast het station, waar na de Corona-beperkingen weer gebruik van gemaakt zal worden.

Met de potentie en groeiambitie van KINASE staan ze met onze ‘zorgverleners met verstand van zaken’ aan de vooravond van een grote verandering in de zorg. KINASE biedt jou de mogelijkheid om hier een onderdeel van te mogen zijn. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een fulltime (40 uur) functie;
 • Opleiding, ontwikkeling en coaching voor jou als professional;
 • Een dynamisch, klein bedrijf waar je veel samenwerkt en de lijntjes kort zijn;
 • Een bedrijf waar je veel mag en kunt leren, met een leuk team om je heen;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een telefoon, laptop en veel flexibiliteit;
 • Reiskostenvergoeding/OV business kaart;
 • Een mooi salaris dat we baseren op jouw ervaring.

Verder kom je terecht in een gezellige, jonge club mensen. Naast hard werken doen we ook veel andere leuke dingen, denk aan borrels, feestjes, iedere maand een onderwijsavond en ieder jaar een gezelligheidsweekend.

Functie-eisen

 • Jij hebt bij voorkeur ervaring (2-3 jaar) in een voor deze positie relevante functie en bent HBO/WO opgeleid;
 • Je hebt ervaring in de zorg of het werken met zorgprofessionals;
 • Jij bent niet bang om fouten te maken en je hebt een hoog reflectieniveau;
 • Je vindt het leuk om een leidinggevende rol te bekleden waarin je totale vrijheid hebt over de invulling hiervan;
 • Jij bent communicatief sterk, behendig in het gebruik van tooling en weet structuur aan te brengen waar nodig.

Solliciteren?

Solliciteren kan door vóór maandag 7 december een CV en motivatiebrief te mailen naar info@kinase.nl.

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Samen Voor Goud - Zorg als topsport

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseren KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni samen hét event voor innovatie...

Lees meer
TiiM congres 2024

“De Technisch Geneeskundige als cruciale verbinder tussen techniek en werkvloer."

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer