Vaccinatieondersteuning

Vaccinatieondersteuning

In de strijd tegen het Coronavirus moeten alle zeilen worden bijgezet. Samenwerking en goede coördinatie van de vaccinaties zijn essentieel om weer terug te keren naar normaal.

19 april 2021

Gelukkig hebben we met Young KINASE de afgelopen maanden ook ons steentje mogen bijdragen. Daar zijn we blij mee!

In februari en maart hebben we geholpen bij de vaccinaties van de huisartsen en huisartsassistenten van de Landelijke Huisartsen Vereniging. In goede samenwerking met de LHV hebben twee teams van enthousiaste Young KINASIANEN door weer en wind bijgedragen aan de vaccinatie van zo veel mogelijk zorgverleners. Voor de veiligheid van hen en hun patiënten.

Met de tijdens deze ronden opgedane kennis en kunde hebben we ook in april weer mogen bijdragen. Ditmaal aan de vaccinaties van patiënten van de Huisartsen Zuid Kennemerland e.o.  ErikLiekeMartijnJori en andere toppers van Young KINASE hielpen mee om in korte tijd een succesvolle vaccinatieronde neer te zetten en zo in vier dagen tijd duizenden patiënten van hun eerste vaccinatie te voorzien. 

Het voelt echt goed om in deze tijden een bijdrage te mogen leveren aan een Coronavrije samenleving. Wij zijn er in de toekomst dan ook graag weer bij!

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Tijmen Hommes in het Parool

Onlangs heb ik mijn opleiding tot medisch specialist beëindigd. Na vier jaar studie, twee jaar coschappen, vier jaar ­promotieonderzoek en...

Lees meer
Daar is ze dan!

Het antwoord op al ons wachten. Nee zonder dollen.

Lees meer
Werkstudent gezocht!

Young KINASE heeft ruimte voor een “werkstudent” Wil jij de eerste helft van 2020 YK verder op de kaart zetten?...

Lees meer