Young KINASE bestaat 3 jaar!

Young KINASE bestaat 3 jaar!

Kleine zusjes worden groot! Van harte gefeliciteerd Young KINASE! Jullie bestaan deze maand 3 jaar en staan sinds kort volledig op eigen benen. De komende 3 weken zullen we daarom extra aandacht besteden aan Young KINASE.

15 augustus 2023

Young KINASE is ontstaan vanuit KINASE Consultancy. Tijdens de consultancy projecten merkten we dat er een moment van piekbelasting ontstaat als een zorginstelling met een nieuwe digitale toepassing gaat werken. Om zo’n innovatie te laten landen zijn vóór, tijdens en na de livegang extra handen voor uitvoerende taken nodig. Geen werk voor consultants, maar voor flexibele aanpakkers met kennis van zorg. Daarom startten we in 2020 Young KINASE; een bedrijf dat zich specialiseert op het bieden van implementatie ondersteuning in de zorg, met een poule van medische studenten.

We vieren dat Young KINASE 3 jaar geleden haar eigen weg is ingeslagen. Deze strategische afsplitsing bood beide bedrijven de kans om zich volledig te richten op hun unieke aanpak.

Zo maken we een nog grotere impact op het dagelijks werk van zorgverleners en daarmee op de zorg voor patiënten. Blijf op de hoogte van onze nieuwe projecten door ons te volgen en neem eens een kijkje op de insta en vernieuwde website van YK.

Over die unieke aanpak en het volwassen worden van YK in de volgende posts meer.

Deel dit artikel

Andere actualiteiten

Afronding stage Rianne

It's a wrap! Met een eindpresentatie vol waardevolle lessen sloot Rianne haar stage bij ons af.

Lees meer
Terugblik Samen voor Goud

Met de Olympische Spelen voor de deur organiseerden KINASE en VANDERLAAN op woensdag 5 juni in Hoorn samen hét event...

Lees meer
Medimaat sluit zich aan bij Young KINASE!

Met deze stap wordt Young KINASE de grootste in Nederland op haar gebied.

Lees meer