Max Ligtenberg, consultant

‘Als consultant heb je impact op grotere patiëntenpopulaties’

''Het leek mij altijd mooi om met patiënten te werken. Tijdens mijn studie Technische Geneeskunde ben ik opgeleid als zorgprofessional, met de bevoegdheid om met patiënten te werken. Toch heb ik er uiteindelijk voor gekozen om bij KINASE aan de slag te gaan.''

“Als consultant zorg ik niet direct voor patiënten, maar wél voor de mensen om de patiënt heen. Door een brug te slaan tussen de medische praktijk en innovaties zorg ik ervoor dat zorgverleners hun werk goed en beter kunnen doen.

Uiteindelijk heeft wat ik nu doe een impact op grotere patiëntenpopulaties, dan wanneer ik direct met patiënten had gewerkt. Ik vind het leuk om veel met zorgverleners samen te werken. Dankzij mijn studie begrijpen we elkaar en handelen we altijd met oog op de patiënt. Ook de medische en technische kennis die ik opdeed komt goed van pas. Doordat ik mij goed kan inleven in zorgverleners en daarnaast de inhoudelijke kant doorgrond, vind ik sneller wegen om vernieuwingen goed te laten landen in de zorg.”

Hoe werkt het?
Wil je bij ons starten als consultant en ben je benieuwd naar ons sollicitatieproces? Lees dan verder!
Sollicitatieprocedure
Neem contact op
Ben jij nieuwsgierig naar onze manier van werken en overweeg je een stap naar de consultancy? Daar komt best veel bij kijken, hè? Kom een keer langs in Bussum, dan praten we erover.
Neem contact op